ΞΕΡΟΣ ΑΝΘΟΤΥΡΟΣ ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ
Παράγεται με την ίδια διαδικασία της φρέσκιας Μυζήθρας και μετά γίνεται η αποξήρανση.
Ωριμάζει, αλλατίζεται και μπαίνει σε ξηραντήριο για να δώσει την ξεχωριστεί αυτή υφή.
Τρίμμα για μακαρόνια ή ακόμα και επιτραπέζιος.
Παράγεται με την ίδια διαδικασία της φρέσκιας Μυζήθρας και μετά γίνεται η αποξήρανση.
Ωριμάζει, αλλατίζεται και μπαίνει σε ξηραντήριο για να δώσει την ξεχωριστεί αυτή υφή.
Τρίμμα για μακαρόνια ή ακόμα και επιτραπέζιος.